Download nu de USM-templates

USM Tips & Tricks nr 4, 30 april 2019                  (Je abonnement bewerken)

Beste reader,

Stichting SURVUZ stelt de specificaties van het USM-procesmodel, inclusief de bijbehorende templates voor de praktische toepassing van USM, beschikbaar aan USM-gebruikersorganisaties. U kunt de middelen hier downloaden, na registratie.

Die registratie is nodig omdat Stichting SURVUZ de kennisdeling structureel wil bevorderen door praktijkervaringen tussen USM-gebruikers uit te wisselen en aanvullende USM-templates en -instrumenten ook te delen. Informatie over de missie, visie, doelen en werkwijze van de stichting vindt u hier.

---

Lezersomgeving met aanvullingen op boek

Lezers van het boek “De USM-methode – versie 2” hebben nu toegang tot een digitale Lezersomgeving waar aanvullende inhoud beschikbaar is. Het boek is in alle boekhandels verkrijgbaar. Wie het USM-boek op de USM-portal aanschaft ontvangt tevens een USM-poster en een set USM-cartoons en heeft automatisch toegang tot deze Lezersomgeving. Wie het boek elders aanschaft kan toegang aanvragen via een met het boek meegeleverde code.

---

Digitale Leeromgevingen voor hogescholen

USM krijgt steeds meer aandacht in de curricula van hogescholen. Voor deze hogescholen zijn digitale Leeromgevingen beschikbaar, met hoorcolleges, werkcolleges, oefeningen en toetsen. Voor docenten en studenten zijn gescheiden omgevingen gemaakt. Dit voorjaar begint stichting SURVUZ met de ontwikkeling van lesmaterialen voor het mbo.

---

Eerstvolgende USM Boostcamp: 13-14 juni

De USM Boostcamp van maart leverde weer tal van eye-openers op voor de buitengewoon enthousiaste deelnemers. De Boostcamp van november werd beoordeeld met een 8,8, maar maart kreeg zelfs een 9,1. De volgende Boostcamp vindt plaats op 13-14 juni in de Veluwse bossen. Met een all-in prijs van €895 voor twee geheel verzorgde dagen, incl. overnachting en examen, krijgt iedereen de gelegenheid z'n servicemanagementinzichten een boost te geven.

Schrijf hier in voor de USM Boostcamp van 13-14 juni of reserveer al een plaats voor 5-6 september.

---

USM-gebruikersorganisaties

Hoewel tot nu toe de USM-gebruikers niet werden geregistreerd, komen regelmatig berichten binnen van organisaties die USM in de praktijk toepassen of dat binnenkort gaan doen. Het aantal USM-gebruikers neemt dan ook snel toe. Een overzicht van bekende cases is te vinden op de USM-portal. Waarom voeren zij USM in? Het antwoord op die vraag vindt u ook op de USM-portal.

---

Stichting SURVUZ:

• ondersteunt en stimuleert de verbetering van dienstverlenende organisaties

• ontwikkelt daarvoor methoden en instrumenten voor dienstverleners om hun prestatie te verbeteren

• beheert daarvoor een ecosysteem van experts en producten

• is de eigenaar en beheerder van de USM-methode

SURVUZ gaat verantwoord om met jouw gegevens. Lees onze Privacy-verklaring voor details.

Je ontvangt dit bericht omdat je je daarvoor hebt aangemeld, of omdat je een 1e-graads LinkedIn-contact bent van Jan van Bon, voorzitter van de Stichting SURVUZ. Wil je deze berichten niet meer (voor alle categorieën) ontvangen, geef dat dan aan via de link naar "Opzeggen - Je abonnement bewerken" hieronder.