USM Boostcamp

Beste reader,

Om meer rendement uit twee dagen te halen dan met een USM Foundation training, kies je voor de USM Boostcamp.

Leer in 2,5 dag hoe je jouw serviceorganisatie inricht met niet meer dan 8 workflows, in een eenvoudig leerbaar managementsysteem. De training om bij een organisatieverbetertraject of een toolinrichtingsproject alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.

USM is een eye-opener, ook voor doorgewinterde experts. Na een USM-training kijk je nooit meer op dezelfde manier naar servicemanagement.

De USM Boostcamp duurt van maandag 09:00 uur tot dinsdag 17:00 uur, inclusief avondprogramma en overnachting. Het programma biedt op hoofdlijnen hetzelfde als de USM Foundation training. De Boostcamp heeft echter een aanzienlijk hoger rendement omdat deelnemers nu 2,5 dag alle aandacht op de inhoud van de training richten. Méér gelegenheid voor oefeningen, méér tijd voor discussies, in een ongedwongen sfeer, op een unieke locatie in een landelijke setting, ver weg van alle drukte en hectiek van de eigen werkomgeving.
De ideale omgeving om de eye-openers van USM te doorgronden.

De eerste USM Boostcamp vindt plaats op 26 & 27 november, in de idyllische Achterhoek, aan de voet van de Lochemse Berg, te midden van eeuwenoude bossen, in een prachtig monumentaal pand.

Wil je deelnemen of een collega afvaardigen, lees dan de details op de USM-portal.

---
---

Masterclass SLA-revisie in één dagdeel

Wie op internet gaat zoeken vindt honderden voorbeelden van SLA’s. Welke daarvan past bij jouw organisatie, en waarom?
SLA’s zijn vaak het resultaat van jarenlang hergebruik van standaard-teksten. Zijn zulke SLA’s nog steeds relevant en duidelijk voor de lezer, of zijn ze intussen wel eens toe aan een revisie?


In de nieuwe Masterclass SLA-revisie leer je de structuur van jouw SLA(‘s) beter afstemmen op de actuele behoeften van klant en leverancier, volgens de principes en templates van de USM-methode. Een extra optie is de revisie van jouw SLA, voorafgaand aan de Masterclass.

Meer informatie op de USM-portal.

---

Stichting SURVUZ:

• ondersteunt en stimuleert de verbetering van dienstverlenende organisaties

• ontwikkelt daarvoor methoden en instrumenten voor dienstverleners om hun prestatie te verbeteren

• beheert daarvoor een ecosysteem van experts en producten

• is de eigenaar en beheerder van de USM-methode

SURVUZ gaat verantwoord om met jouw gegevens. Lees onze Privacy-verklaring voor details.

Je ontvangt dit bericht omdat je je daarvoor hebt aangemeld, of omdat je een 1e-graads LinkedIn-contact bent van de voorzitter van de Stichting SURVUZ (Jan van Bon).
Wil je deze berichten niet meer (voor alle categorieën) ontvangen, geef dat dan aan via de link naar "Opzeggen - Je abonnement bewerken" hieronder.