Je leert in 9 blokken van 1,5-2uur hoe je je werkwijzen, je tooling en je serviceorganisatie inricht met niet meer dan vijf processen en acht workflows, in een eenvoudig leerbaar managementsysteem. De training om bij een organisatieverbetertraject of een toolinrichtingsproject alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. De 9 blokken zijn verdeeld over drie werkdagen, tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

De USM Boostcamp is bij uitstek geschikt voor IT-teams en -bedrijven: in de IT is men gewend aan structuur, kwaliteitsafspraken en tooling voor de beheersing van werkwijzen. Control staat daar centraal vanwege de hoge mate van afhankelijkheid van IT-voorzieningen. Wie snel de gangbare ITIL-, ASL– of BiSLpractices wil inrichten of aan ISO-eisen wil voldoen, kan dus met de USM-methode een bliksemstart maken. Gebruikersorganisaties die met USM aan de slag gaan krijgen een set hulpmiddelen (templates, schema’s etc.) cadeau.

USM is een eye-opener, ook voor doorgewinterde experts. Na een USM-training kijk je nooit meer op dezelfde manier naar servicemanagement.

Op de inschrijfpagina vind je de beschikbare data van deze unieke training.