Contactgegevens

E-mail: edwin.pors@epcoin.nl
Telefoon: 06 - 512 15 984
LinkedIn: edwin-pors-11813415

USM-coach

In te zetten via: USM-invoeringspartner Epcoin

Relevante ervaring: De laatste 15 jaar heb ik binnen diverse verandertrajecten en IT implementaties de rol van lijnmanager, (agile) projectmanager / scrum master en/of delivery manager vervuld. Vanuit deze rollen ben ik betrokken geweest bij diverse ERP en servicemanagement implementaties, als ook backoffice in- en outsourcing projecten.
Ik vind het een uitdaging om servicemanagement op o.a het snijvlak van business en IT te implementeren en te begeleiden, gebruikmakend van - de filosofie en gedachtegang achter - modellen en methodieken als Prince 2, Agile / Scrum, USM en Lean.
Tenslotte komt USM het best tot zijn recht als het dragend wordt in- en aansluit op, de staande services omgeving.

Motivatie: Ik geloof in de kracht van samenwerking in een keten. De belangrijkste drijfveer voor mij is het verbinden van mensen, processen en middelen/technieken zodat het project en/of de keten maximale waarde toevoegt aan de dienstverlening.
USM biedt een relatief eenvoudig raamwerk om organisaties te laten zien welke componenten er nodig zijn en goed moeten samenwerken, om te komen tot een excellente serviceorganisatie.
USM helpt om 'servicemanagement te begrijpen doordat je het ziet' en dat geeft het vertrekpunt van de reis om te komen tot klant- en business-gerichtheid.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden: Ik ben (USM-)systeem- maar ook mensgericht en hanteer om die reden dan ook bij voorkeur een coachende (project)management stijl waarbij (project)teamleden en/of medewerkers uitgedaagd worden om te leren en te leveren.
Vanwege deze houding en mijn achtergrond, als ook kennis en ervaring, ben ik inzetbaar als USM-coach maar ook als (USM-)project- of (interim)lijnmanager.
Vanuit deze rollen ben ik in staat om organisaties te ondersteunen bij het zetten van de 'eerste USM-stappen' tot aan het optimaliseren van het gebruik van USM en daarmee de dienstverlening te stabiliseren en/of optimaliseren.