Contactgegevens

E-mail: f.eerland@mproof.nl
Telefoon: 070-51 17 006
Website: Mproof
LinkedIn: frank-eerland-90a41a8

USM-coach

In te zetten via: USM-invoeringspartner Mproof

Relevante ervaring: Voor verschillende klanten uit diverse sectoren heb ik de USM-methode reeds toegepast. Denk aan Managed Service Providers en klanten uit de zorg en industrie, zoals Effecta, Rendo en Agar. Zij maken gebruik van de USM-methode waarbij de USM-workflows in de workflow-tool Clientele ITSM zodanig ingericht zijn, dat de afgesproken werkwijze optimaal uitgevoerd kan worden.

Motivatie: Elk USM-coaching traject verloopt anders. Elk team is nieuw en uniek, maar de aanpak is steeds hetzelfde dankzij de USM-methode. Dit maakt het voor mij als USM-coach uitdagend en interessant en geeft mij tegelijkertijd een stevig fundament. We voeren gezamenlijk een methodische werkwijze in om de dienstverlening te managen. De teams leren dit stap voor stap toe te passen. Het zijn veelal veranderingsprocessen die klanten doormaken. Mijn taak is dan ook om de teams hierin te begeleiden en hen zodanig te motiveren zodat zij deze nieuwe werkwijze gaan omarmen. Het geeft mij enorm veel energie en voldoening als ik zie dat dit ook lukt. De teams zijn in control van hun werkwijze en hierdoor wordt de creatieve potentie van de medewerkers optimaal benut.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden: Als USM-coach en USM-productspecialist ben ik inzetbaar om organisaties te helpen om de dienstverlening onder controle te krijgen en dit naar een hoger plan te tillen. Mijn aanpak is helder. Eerst analyseer ik de situatie en inventariseer ik de wensen en behoeftes. Samen met de klant voer ik verbeteringen door in hun processen, werkwijze en organisatie-inrichting. Het efficiënt inzetten van de workflow-tool die wij leveren, is onderdeel van mijn plan om verbeteringen te realiseren. Dit is tevens mijn meerwaarde en kracht. Ik heb kennis en ervaring als USM-coach én als USM-productspecialist. Daarnaast ben ik empathisch en houd ik van een persoonlijke benadering. Dit doe ik door iedereen bij het project te betrekken. Dit alles leidt tot resultaatgerichte verbeteringen die samen met de klant doorgevoerd zullen worden.