Contactgegevens

E-mail: wouter@degeusconsultancy.nl
Telefoon: 06-38067457

Rol: USM-coach

In te zetten via: USM-invoeringspartner De Geus Consultancy

Relevante ervaring: Aan beide kanten van de tafel heb ik veel ervaring binnen het spanningsveld Business en ICT. Ik ben een door de wol geverfde Regie en Demand Manager die er voor zorgt dat de leveranciers en partners samen met de gebruikers de ICT oplossingen leveren die de (eind)gebruiker wenst. Als Programma/Project Manager lever ik resultaat binnen de driehoek tijd, kosten en kwaliteit. Als change manager sta ik stevig in de schoenen, met oog voor de mens, het proces en het beoogde resultaat.
Ik heb diverse organisaties geholpen de service management processen (opnieuw) vorm te geven om zo effectiviteit en efficiency van de dienstverlening en ondersteuning te verbeteren. Hierdoor zijn mooie resultaten geboekt op gebied van klantgerichtheid en klanttevredenheid!

Motivatie: USM sluit goed aan bij mijn diensten op het gebied van ICT Regie- en Demand Management. Bij ICT Regie gaat het om een goede afstemming tussen business en ICT, het goed managen van verwachtingen, belangen en inspanningen van afnemers en leveranciers. ICT Regie is het fundament om op een zo goed mogelijke manier de ICT functie binnen een organisatie aan te sturen en controleerbaar te houden.
USM biedt op een heldere en zuivere manier de architectuur om de service management processen zo vorm te geven dat de organisatie echt kan groeien in verbeteren van klantervaring en klanttevredenheid.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden:

  • als coach bij de invoering van USM
  • als sparringpartner om de service management processen binnen uw organisatie op efficiency en effectiviteit te toetsen
  • als projectmanager om (ICT) Regie en Demand binnen uw organisatie vorm te geven