Servicemanagement-tools en andere -producten kunnen worden getest tegen de functionele eisen die de USM-methode aan producten stelt. Producten die deze audit succesvol afronden, worden door de Stichting SURVUZ voorzien van een certificaat en onder de aandacht van (potentiële) USM-gebruikers gebracht. Aan deze promotie zijn geen kosten verbonden, afgezien van de kosten van de inzet van de auditor.

Werkwijze

Bestudeer eerst de eisen die aan het product worden gesteld. Vul onderstaand formulier in om een audit aan te vragen en het eisenpakket te ontvangen. De auditor licht dan de vereisten voor USM-servicemanagementproducten toe. Het eisendocument beschrijft ook het auditprotocol. De auditor licht waar nodig deze eisen in detail toe, en beoordeelt de aangeleverde configuratie.

Kosten

De kosten van de inzet van de auditor moeten worden vergoed. Die kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding die nodig is. Die begeleiding neemt normaliter 1-4 dagen in beslag, inclusief de eindrapportage en het advies aan Stichting SURVUZ.

Vraag nu de audit aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.