Servicemanagement-tools en andere -producten kunnen worden getest tegen de functionele eisen die de USM-methode aan producten stelt. Producten die deze audit succesvol afronden, worden door de Stichting SURVUZ voorzien van een certificaat en onder de aandacht van (potentiële) USM-gebruikers gebracht. Aan deze promotie zijn geen kosten verbonden, afgezien van de kosten van de inzet van de auditor.

Werkwijze

Om uw product te laten testen vult u onderstaand formulier in. U krijgt dan een auditor toegewezen, die u de vereisten voor USM Service Management Producten voorlegt. Dat document beschrijft ook het auditprotocol. De auditor licht waar nodig deze eisen in detail toe, en beoordeelt de aangeleverde configuratie.

Kosten

U vergoedt alleen de auditor voor zijn inspanningen, via de Stichting SURVUZ. De kosten zijn dus afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding die u t.b.v. de configuratie van uw product nodig heeft. Die begeleiding neemt normaliter 1-4 dagen in beslag, inclusief de eindrapportage en het advies aan Stichting SURVUZ.

Vraag nu de audit aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.