Servicemanagementtools kunnen worden getoetst tegen de functionele eisen voor moderne tooling, zoals gedefinieerd in de USM-methode. Stichting SURVUZ voorziet tools die aantonen dat zij het USM-managementsysteem kunnen ondersteunen van een certificaat. SURVUZ brengt deze tools vervolgens onder de aandacht van (potentiële) USM-gebruikers, zodat zij een veilige keus kunnen maken uit compatibele producten. Aan die ondersteuning zijn geen kosten verbonden, maar de leverancier dient wel eerst de geschiktheid van de tool te demonstreren.

Werkwijze

Om uw product te laten auditen, vult u onderstaand formulier in. U ontvangt dan het pakket van eisen waar uw product tegen wordt getoetst.
U selecteert vervolgens een auditor uit het Register met gecertificeerde toolauditors. In dat document staat ook het auditprotocol beschreven. De auditor licht deze eisen waar nodig in detail toe, en beoordeelt de geleverde configuratie.

Auditkosten

U vergoedt de auditor voor zijn/haar inspanningen. Die kosten zijn afhankelijk van de mate van begeleiding die u nodig heeft bij de configuratie van uw product. Deze begeleiding duurt normaal 2-4 dagen, inclusief het eindrapport en het advies aan de Stichting SURVUZ.

Leveranciers van USM-gecertificeerde tools zijn Productpartners in het USM-ecosysteem en hebben zitting in de USM Management Groep.

Vraag de audit nu aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.