Breng je dienstverlening snel, eenvoudig en goedkoop onder controle met USM

Er zijn maar weinig dingen zo variabel als dienstverlening. Het managen van dienstverlening is echter universeel: of je nou een facilitair taakgebied managet zoals ICT, Gebouwenbeheer, Personeelszaken of Beveiliging, of een primair taakgebied zoals een gemeente of een zorginstelling, het is en blijft dienstverlening. Dat vereist samenwerking tussen deelnemende partijen en enige mate van standaardisatie om als een schakel in ketens en netwerken te kunnen functioneren - voor een Enterprise Service Management strategie. Maar hoe kom je in control van die integrale dienstverlening?

  

Slimme serviceorganisaties hanteren USM om hun werkwijzen, organisatie en tooling snel, eenvoudig en goedkoop in te richten en te integreren. Om een duurzaam Shared Service Center in te richten. Om de tooling eenvoudiger en effectiever in te richten en daar flink op te besparen. Om duurzaam te voldoen aan populaire standaarden zoals ISO27001 of NEN7510. Om de practices van populaire frameworks zoals ITIL of BiSL mee te realiseren, of de referentiearchitecturen uit de NORA-familie: ZIRA/DIZRA voor de zorg, CORA voor corporaties, GEMMA voor gemeentes, etc. Om moderne technieken zoals Lean, Agile en DevOps te laten renderen in plaats van te beperken tot "poetsen aan de buitenkant". Sleutel aan het hart van je organisatie door in control te komen van de integrale dienstverlening.Schedule time with me

Met USM - de methode Universeel Service Management - leg je het fundament voor een klantgerichte, zich continu verbeterende organisatie, waarmee je stap voor stap je eigen verbeterdoelen realiseert. Met USM reduceer je de complexiteit van je organisatie en tooling en leg je de bodem voor een duurzame dienstverlening. Met USM maak je een eind aan de jaren van chaos en hard werken zonder duurzame verbeteringen.


USM levert ook het fundament onder jouw duurzame dienstverlening. En het mooiste van dat alles: je kunt het op eigen kracht doen.