test layout homepage

Klik op de video voor afspelen

Ambitieuze dienstverleners doen het met USM

Om hun werkwijzen, organisatie en tooling snel, eenvoudig en goedkoop in te richten en te integreren, hanteren slimme serviceorganisaties USM. Met USM leggen ze het fundament voor een klantgerichte, zich continu verbeterende organisatie. USM past perfect op moderne aanpakken zoals Enterprise Service Management of Integrated Facility Management. Met USM richt je op een degelijke en duurzame wijze een Shared Service Center in, en integreer je ICT en andere facilitaire taakgebieden.

De U staat voor Universeel

USM is geschikt voor alle serviceorganisaties, of dat nou een facilitair taakgebied is, zoals ICT, Gebouwenbeheer, Personeelszaken of Beveiliging, of een primair taakgebied, zoals een gemeente of een zorginstelling. USM specificeert een servicemanagementarchitectuur waarmee je snel en simpel een integraal en geïntegreerd servicemanagementsysteem creëert.

Uw standaard servicemanagementsysteem

Gebruik dat managementsysteem vervolgens om in control van de dienstverlening te komen, om verbeterdoelen mee te realiseren, en om te voldoen aan populaire standaarden zoals ISO27001 of NEN7510. Of realiseer er de practices van populaire frameworks zoals ITIL of BiSL mee, of de referentiearchitecturen uit de NORA-familie: ZIRA/DIZRA voor de zorg, CORA voor corporaties, GEMMA voor gemeentes, etc. Laat met USM moderne technieken zoals Lean, Agile en DevOps renderen: in plaats van "poetsen aan de buitenkant" sleutel je aan het hart voor een gezonde organisatie.

veld 4

veld 5

veld 6

Gezocht

Nieuwe USM-partners die bereid zijn hun kennis te delen, en waardecreatie voor hun doelgroep centraal stellen

Wijze woorden

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”
Albert Einstein

“The righter we do the wrong thing, the wronger we become.”
Russell Ackoff

“Mimicking the herd invites regression to the mean.
Charlie Munger

“All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as being self-evident.”
Arthur Schopenhauer

“Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.”
Steve Jobs

“At the end of the day, all organizations are service providers, regardless of what they produce.”
Christian Grönroos

“If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants.”
Isaac Newton (1675)

“In het land der blinden is één-oog koning.”
Anon

“…in a turbulent world, there’s another set of cognitive skills that might matter more: the ability to rethink and unlearn.”
Adam Grant, in [Think Again]