Contactgegevens

E-mail: C.DeMos@mproof.nl
Telefoon: +31 70 511 7006 / +31 6 2461 2280
Website: Mproof
LinkedIn: carliendemos

Profielen: USM-coach, USM-productexpert Clientele

In te zetten via: USM-invoeringspartner Mproof.

Relevante ervaring: Met verschillende klanten samengewerkt volgens de USM-methode om hun dienstverlening te verbeteren. Als uitbreiding op de USM-invoering die door mijn collega USM-professional Frank Eerland is uitgevoerd, houd ik mij o.a. bezig met de workflow-toolinrichting van Clientele ITSM en verandermanagement.
Daarnaast maak ik als accountmanager de USM-methode bespreekbaar als middel bij klantprojecten.

Motivatie: Als USM-Coach begeleid ik graag klanten naar die stip op de horizon.
Het doen groeien van de medewerkers, stap voor stap, in het denken in structuur en standaarden, zodat zij daarna zelfstandig aan de slag kunnen met hetgeen ze geleerd hebben geeft mij voldoening en vooral vaak een trots gevoel. Het geeft energie die ik vervolgens inzet om de medewerkers te motiveren zich in te zetten om continue te willen verbeteren en het optimale resultaat te willen behalen. De kennis overbrengen die zij nodig hebben om op een gestructureerde en logische wijze aan verandering te werken. Eén die houvast en voorspelbaarheid geeft. Het moment dat de klant zich realiseert dat ze wel degelijk zelf kunnen bereiken wat ze als doelstelling voor ogen hadden is een mooi moment.
Elke klant en elk project is anders, het is een kijkje in de keuken en een heel team aan 'tijdelijke collega's' wat mijn wereld vergroot en inspireert in mijn werk.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden: Als USM-coach ben ik inzetbaar om organisaties te helpen om de dienstverlening te optimaliseren en beheersen.
Volgens het USM-invoeringsplan begeleid ik klanten naar zelfstandigheid met als resultaat behaalde doelstellingen. We gaan samen kijken naar de behoeftes van de klant en de interne organisatie en formuleren haalbare verbeterdoelen, die door de organisatie gedragen worden. Ik begeleid de klant bij het invoeren van de processen en werkwijzen en de workflowtool, eventueel samen met onze eigen USM-professional. Omdat wij al jaren samenwerken vullen wij elkaar goed aan en leveren we zo de optimale inrichting om de gestelde doelen te behalen.
Ik houd van samenwerken en ben er goed in om de neuzen dezelfde kant op te kijken. Ik neem de tijd om te zorgen dat iedereen aan boord is, ook degene die misschien wat meer tijd of aandacht nodig hebben.