Contactgegevens

E-mail: jeroen.bekaert@bekaert-consultancy.nl
Telefoon: 06-46 727 300
LinkedIn: jeroen-bekaert-375187

Rol: USM-coach

In te zetten via: USM-invoeringspartner Bekaert Consultancy

Relevante ervaring: Jeroen Bekaert heeft 20 jaar ervaring in het vakgebied Dienstverlening. Voor diverse klanten, o.a. binnen de overheid heb ik USM mogen inrichten (o.a. TNO-GDN en een Ministerie). Daarbuiten heb ik voor organisaties in diverse sectoren (o.a. Shell, ABNAMRO, HP, SSC-I DJI) Service-Organisaties gecoached met het inrichten van hun dienstverlening.

Motivatie: Jeroen Bekaert is bovenal een pragmaticus. En alhoewel USM een theoretische service management architectuur is, past het juist uitstekend bij mijn pragmatische insteek. De eenvoud en zuiverheid van het model zorgen ervoor dat het een logische en relatief simpele manier van werken ondersteund waar veel mensen voor open zullen staan.
Gedurende mijn 20 jaar ervaring binnen het vakgebied dienstverlening heb ik bij vele organisaties USM ingericht; ook allang voordat het officieel onder die noemer beschikbaar was.
Andere mensen omschreven mij als flexibel, gedreven, pragmatisch, teamspeler, enthousiast, oplossingsgericht en een sterk klantgericht bewustzijn.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden: Als USM-coach en inrichtingspartner ben ik voortdurend om organisaties te helpen met het inrichten of optimaliseren van hun dienstverlening. Dit kan ik zowel doen als externe coach als ook door mij in te huren als Service Manager, vanuit waar ik dan mijn directe collega’s help om de dienstverlening op een hoger niveau te krijgen.