Contactgegevens

E-mail: Peter.Gerritsen@Peppergroup.fr
Telefoon: +33 675 93 39 78
LinkedIn: petergerritsen

Profielen: USM-coach, USM-trainer

In te zetten via: USM-invoeringspartner Pepper Group

Relevante ervaring: Ik heb ruim 30 jaar Servicemanagement ervaring in verschillende omgevingen, zie ook mijn LinkedIn profiel. Ik heb gewerkt als 2e lijns helpdeskmedewerker, projectleider, manager van een locale beheerorganisatie, inclusief servicedesk, van 25 personen, manager projectmanagement, interim IT-manager en als consultant.
Vanuit mijn bedrijf, Pepper Group, kan ik samen met mijn collega's een veelheid van opleidingen bieden in een verscheidenheid van talen. Ook helpen wij bedrijven door middel van advies en/of coaching.

Motivatie: Ik houd van simpele pragmatische oplossingen voor lastige situaties. USM is hier een perfect voorbeeld van.
Mijn kijk op consultancy en ook op coaching is dat de consultant/coach zich zo snel mogelijk overbodig maakt.
Ik wil je coachen om je te leren fietsen, de fietsvakantie moet je zelf organiseren.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden:

  • Ik ben in te zetten voor USM Foundation training en projectmanagement training in het algemeen en daarnaast advisering en coaching.
  • Ik ben trots dat ik sinds kort u mag, en kan!, helpen met de invoering van USM en ook u en uw mensen kan trainen om USM te begrijpen.
  • Ik kan dit verzorgen waar u wilt (hoofdzakelijk de EMEA area, maar indien nodig ook daarbuiten) en in 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits). Een aantal van mijn collega's spreekt ook andere talen, zoals Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds en Arabisch.