Contactgegevens

E-mail: s.gommans@gpdi.nl
Telefoon: 06-21 500 035
Website: GPDI
LinkedIN: siraargommans

Profielen: USM-coach en USM-trainer

In te zetten via: USM-invoeringspartner GPDI en USM-opleidingspartner Inform-IT

Relevante ervaring:

  • ICT-procesimplementaties vanaf 1994 bij veel organisaties van groot tot klein.
  • Vanaf 2012 ook procesimplementaties bij facilitaire afdelingen, met name bij zorginstellingen.
  • Ervaring in coaching van medewerkers, teams en managers.
  • Vanaf 1991 trainingen verzorgd in proces management en project management.
  • Ervaring in procesinrichting binnen diverse organisaties waardoor voorbeelden uit eigen ervaring worden gebruikt.
  • Ervaring met het inrichten van procesmanagement binnen facilitaire afdelingen en ICT afdelingen.
  • Ervaring in begeleiding bij USM inrichting.

Motivatie: Ruim 25 jaar mag ik organisaties ondersteunen bij het inrichten van hun procesmanagement. Eerst met ITIL en nu met USM. Daarbij heb ik het altijd belangrijk gevonden dat de betrokken medewerkers de successen behaalden waardoor zij zich verder ontwikkelden en dat nog steeds doen. Klanten zien in mij een coach die op alle niveaus kan ondersteunen en meedenken. Mijn adviezen zullen altijd gericht zijn op het verbeteren van de dienstverlening van mijn klant en ik hoef als zelfstandige ook geen rekening te houden met andermans belangen. Binnen USM vind ik de rol als coach daarom ook zo mooi. Soms is het maar een paar uurtjes per maand en wanneer ik daarmee een organisatie weer tevreden verder help, dan ben ik ook tevreden.

Al bijna 30 jaar weet ik dat trainingen en opleidingen een organisatie helpen om doelstellingen te realiseren. Ik vind het daarom belangrijk om mijn kennis te kunnen delen met de medewerkers van de klanten. Wanneer zij begrijpen hoe zij zelf hun werk inzichtelijker en overzichtelijker kunnen maken, draagt dat ook bij aan het succes van de organisatie.
Sinds 1991 ontwikkel en verzorg ik trainingen onder andere op het gebied van procesmanagement. Met die ervaring ben ik in staat deelnemers op een voor hen doelgerichte wijze kennis bij te brengen die zij direct na de training kunnen toepassen.
Daarnaast haal ik zelf ook energie uit het verzorgen van trainingen. Als USM-partner en -coach is het dan ook logisch dat ik USM-trainer ben geworden.

Inzetbaar voor de volgende USM-werkzaamheden

Ik ben inzetbaar voor alle USM-werkzaamheden. Daarbij kan je denken aan een coachingsrol bij een volledig USM-traject dat begint met een USM-scan, waarbij trainingen verzorgd moeten worden en een coach nodig is bij de inrichting van USM. Het ook zijn om eens gezamenlijk uw SLA’s door te nemen en te onderzoeken hoe uw dienstverlening daarmee verbeterd kan worden.
Via USM-opleidingspartner Inform-IT ben ik inzetbaar voor de volgende USM-trainingen: