4me® is USM-partner sinds 2022. 4me is de leverancier van het platform 4me, een USM-gecertificeerd product voor Enterprise Service Management.

4me combineert ITSM met ESM- en SIAM-mogelijkheden, waardoor alle interne afdelingen, zoals IT, HR en Facilities, maar ook externe dienstverleners en klanten veilig en naadloos kunnen samenwerken op één compleet platform, waardoor de complexiteit afneemt en de productiviteit toeneemt.

Tegelijkertijd biedt 4me volledig inzicht in en controle over de kosten en kwaliteit van de dienstverlening, zodat het management de bedrijfswaarde van elke dienst kan optimaliseren. Met zijn unieke servicegerichte architectuur stelt 4me elke organisatie in staat de dienstverlening te verbeteren en nieuwe diensten wendbaar uit te rollen. Organisaties kunnen zich snel aanpassen aan de behoeften van hun klanten door gebruik te maken van een dynamisch platform en dienstencatalogus, waardoor de algehele service-ervaring verbetert.

Dankzij de unieke architectuur is het complete service management platform gebruiksklaar en snel en eenvoudig te implementeren. Organisaties gebruiken gewoon wat ze nodig hebben. In tegenstelling tot veel andere service management oplossingen is het licentiemodel van 4me flexibel. Het is gebaseerd op gebruik, dus klanten betalen alleen voor wat ze gebruiken wanneer ze het nodig hebben. Bovendien zijn de implementatiekosten laag, en profiteren alle klanten van gratis wekelijkse upgrades.