Klik voor een grotere afbeelding van missie en doelen van SURVUZ

Gebruikersorganisaties die de USM-methode adopteren als de leidraad voor hun managementsysteem kunnen gebruik maken van gecertificeerde USM-middelen: procesmodel, workflowtemplates, formulieren, schema's, figuren, documenten, profielen, etc. Voor lezers van het USM-boek is ook al een beheerde omgeving beschikbaar met aanvullingen op de inhoud van het USM-boek. Met deze nieuwe omgeving komen nu ook de hulpmiddelen voor de toepassing van USM beschikbaar voor gebruikersorganisaties.

Stichting SURVUZ stelt deze middelen gratis beschikbaar:

  • SURVUZ ondersteunt en stimuleert de verbetering van werkwijzen van serviceorganisaties
  • SURVUZ ontwikkelt en verspreidt daarvoor methoden en instrumenten
  • SURVUZ beheert daarvoor een ecosysteem van experts en middelen

SURVUZ streeft hiermee naar een betere toepassing van servicemanagement-kennis in de praktijk, indachtig haar missie en bijbehorende doelen (zie figuur rechtsboven).

De USM-middelen bevinden zich in een beheerde leeromgeving waar ze worden doorontwikkeld en waar USM-gebruikers hun ervaringen uitwisselen (zie de figuur van het USM-kennisplatform rechts). SURVUZ voegt - na toetsing en certificering - nieuwe middelen aan deze omgeving toe. Op die manier borgt SURVUZ de kwaliteit van de middelen en de aansluiting op de USM-methode.

Gebruikersorganisaties die de USM-middelen willen inzetten kunnen hieronder toegang tot de beheerde leeromgeving aanvragen. Toegang is gratis, op basis van het uitgangspunt dat de organisatie bereid is haar ervaringen te delen. Nadat de contactpersoon van de organisatie toegang heeft verkregen kunnen extra medewerkers worden aangemeld. Voor consultants en toolleveranciers die ervan overtuigd zijn dat ze met USM betere diensten en producten aan hun doelgroep kunnen leveren heeft Stichting SURVUZ een partnerprogramma beschikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.