De volgende USM Professional training vindt plaats op 11-13 januari 2023 in Nederland. De training wordt in het Engels gegeven.

In drie intensieve dagen kunnen Service Management professionals die USM Professional willen worden, leren het nieuwe denken van USM te gebruiken, om méér en duurzamere resultaten te bereiken met gangbare best practice frameworks zoals ITIL, ASL, BiSL, Cobit, FitSM, SIAM of IT4IT.

In drie intensieve dagen leer je hoe je organisaties kunt helpen hun werkwijzen, tooling en organisatie in te richten, met niet meer dan vijf processen en acht workflows, in een eenvoudig te leren managementsysteem, gebaseerd op de USM-methode. De kwalificatie om een organisatie te helpen bij duurzame prestatieverbeteringsprojecten, toolingprojecten, certificeringsprojecten, de verbetering van Shared Service Centers, of het uitrollen van een Enterprise Service Management strategie.

De USM Professional training is alleen bedoeld voor professionals die USM-diensten willen aanbieden: training, coaching, auditing, of productondersteuning.
USM-gebruikers kunnen volstaan met een tweedaagse USM Foundation training.

USM is een eye-opener, zelfs voor doorgewinterde experts. Na een USM-training kijk je nooit meer op dezelfde manier naar service management.

Boek je seat hier »