Stichting SURVUZ beheert de specificatie van USM, richt zich op kwaliteitsbewaking, en ziet toe op deskundige ondersteuning van de praktijk. De Stichting borgt die kwaliteit door het accrediteren van USM-partners die de toepassing van de USM-methode ondersteunen, door het certificeren van de USM-professionals die het werk doen, en door het certificeren van de USM-producten waar deze partners en professionals mee werken. Alle geaccrediteerde partners hebben een zetel in de USM Management Groep, die USM beheert.
Wij ondersteunen Gebruikersorganisaties

Wij ondersteunen gebruikersorganisaties die USM willen omarmen en inzetten in hun eigen praktijk. Wij bieden gratis USM-middelen aan op één voorwaarde: dat u bereid bent uw ervaringen en lessen te delen met andere USM-gebruikers. USM is een community-product.

Vraag hier als gebruikersorganisatie toegang aan »

Klik voor een grotere weergave

Wij ondersteunen Leveranciers

De economie vereist ook professionele leveranciers van tal van voorzieningen, waaronder coaching, training, tools, audits. We onderscheiden hierbij Invoeringspartners, Opleidingspartners en Productpartners. Deze leveranciers worden eveneens ondersteund door Stichting SURVUZ, onder de voorwaarde dat ze werken met gecertificeerde professionals. Accreditatie als USM-partner in het USM-ecosysteem vereist een aansluitingsovereenkomst met de Stichting SURVUZ, waarin de partner de missie en doelstellingen en de IP van Stichting SURVUZ onderschrijft. Hetzelfde geldt voor de Associates: USM-gebruikersorganisaties die willen beschikken over een interne USM-coach.

Heb je belangstelling om je dienstverlening met USM te versterken, vraag dan hieronder je aansluiting bij Stichting SURVUZ aan.

Aansluiting bij Stichting SURVUZ »

Wij ondersteunen USM Professionals

USM Professionals zijn gekwalificeerde specialisten die USM inzetten bij het leveren van hun diensten. Zij hebben de beschikking over USM-middelen die door Stichting SURVUZ beschikbaar worden gesteld, en ze hebben gedemonstreerd dat ze USM aan anderen uit kunnen leggen. USM Professionals werken bij een USM-partner, of (als zzp) zijn USM-partner.

USM Coaches: Wij ondersteunen USM-invoeringspartners en hun USM-coaches die gebruikersorganisaties willen ondersteunen bij hun USM-invoeringen. Hetzelfde geldt voor Associates: USM-gebruikersorganisaties die beschikken over een interne USM-coach. Wij leveren daarvoor een USM Project Toolkit met vele templates, prototypes, vragenlijsten, tools en documenten gratis aan USM coaches, op één voorwaarde: zij moeten hebben aangetoond USM te begrijpen en in staat te zijn om anderen te coachen mét die USM Project Toolkit.

Meld je hier aan voor de certificering als USM-coach »

USM Trainers: Wij ondersteunen USM-opleidingspartners en hun professionele trainers, met een gratis USM Training Bibliotheek, bestaande uit alle training slide decks en de spellen, oefeningen en proefexamens die worden gebruikt voor reguliere USM-trainingen. Op één voorwaarde: de trainers moeten hun vaardigheden hebben aangetoond in termen van hun trainingscapaciteiten en hun kennis en begrip van USM.
Wij ondersteunen ook USM-examenpartners, die USM-examens afnemen.

Meld je hier aan voor de certificering als USM-trainer »

USM Product-experts en -auditors: Wij ondersteunen USM-productpartners die aan hun klanten producten willen aanbieden die de inzet van USM ondersteunen. Zij maken van hun bestaande producten een geschikte versie voor gebruik conform USM, of ze ontwikkelen nieuwe USM-producten. Denk aan servicemanagementtools, kennisproducten en leermiddelen/games. Wij ondersteunen deze leveranciers op één voorwaarde: zij moeten hebben aangetoond dat hun product inderdaad in staat is om een USM-toepassing te ondersteunen. De demonstratie wordt geformaliseerd door middel van een product-audit, door een gecertificeerde USM-auditor.

Vraag hier een product-audit aan »

Wij ondersteunen openbare onderwijsinstellingen

Wij ondersteunen universiteiten, hogescholen, ROC's en middelbare scholen met een gratis Online Leeromgeving die kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de instelling. De leeromgeving bevat flitscolleges, slide decks voor de colleges en voor de aanvullende readers, oefeningen, video's, proefexamens, sjablonen en tools. Alles in een aparte studenten- en een aparte docentenomgeving (met extra begeleiding).

Vraag hier een eigen leeromgeving aan »