Stichting SURVUZ beheert de specificatie van USM, richt zich op kwaliteitsbewaking, en ziet toe op deskundige ondersteuning van de praktijk. De Stichting borgt die kwaliteit door het accrediteren van USM-partners die de toepassing van de USM-methode ondersteunen, door het certificeren van de USM-experts die het werk doen, en door het certificeren van de USM-producten waar deze partners en experts mee werken. Alle geaccrediteerde partners hebben een zetel in de USM Management Groep, die USM beheert.


Wij ondersteunen gebruikersorganisaties

Wij ondersteunen gebruikersorganisaties die USM willen omarmen en inzetten in hun eigen praktijk. Wij bieden gratis USM-middelen aan op één voorwaarde: dat u bereid bent uw ervaringen en lessen te delen met andere USM-gebruikers. USM is een community-inspanning.

Wij ondersteunen coaches

Wij ondersteunen USM-invoeringspartners en hun USM-coaches die gebruikersorganisaties willen ondersteunen bij hun USM-invoeringen. Wij leveren daarvoor een USM Project Toolkit met vele templates, prototypes, vragenlijsten, tools en documenten gratis aan USM coaches, op één voorwaarde: zij moeten hebben aangetoond USM te begrijpen en in staat te zijn om anderen te coachen mét die USM Project Toolkit.

Wij ondersteunen trainers

Wij ondersteunen USM-opleidingspartners en hun professionele trainers, met een gratis USM Training Bibliotheek, bestaande uit alle training slide decks en de spellen, oefeningen en proefexamens die worden gebruikt voor reguliere USM-trainingen. Op één voorwaarde: de trainers moeten hun vaardigheden hebben aangetoond in termen van hun trainingscapaciteiten en hun kennis en begrip van USM.
Wij ondersteunen ook USM-examenpartners, die USM-examens afnemen.

Wij ondersteunen openbare onderwijsinstellingen

Wij ondersteunen universiteiten, hogescholen, ROC's en middelbare scholen met een gratis Online Leeromgeving die kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de instelling. De leeromgeving bevat flitscolleges, slide decks voor de colleges en voor de extra Readers, oefeningen, video's, proefexamens, sjablonen en tools. Alles in een aparte studenten- en een aparte docentenomgeving (met extra begeleiding).

Wij ondersteunen productleveranciers

Wij ondersteunen USM-productpartners die aan hun klanten producten willen aanbieden die de inzet van USM ondersteunen. Zij ontwikkelen nieuwe USM-producten of maken van hun bestaande producten een geschikte versie voor gebruik conform USM. Denk aan servicemanagementtools, kennisproducten en games. Wij ondersteunen deze leveranciers op één voorwaarde: zij moeten hebben aangetoond dat hun product inderdaad in staat is om een USM-toepassing te ondersteunen. De demonstratie wordt geformaliseerd door middel van een toolaudit, door een gecertificeerde USM-toolauditor.

Klik voor een grotere weergave

Accreditatie

Accreditatie als USM-partner in het USM-ecosysteem vereist een aansluitingsovereenkomst met de Stichting SURVUZ, waarin de partner de missie en doelstellingen van SURVUZ onderschrijft. Voor deze aansluiting brengt SURVUZ een jaarlijkse administratievergoeding in rekening, ter dekking van de interne kosten van de stichting, aangezien de stichting geen eigen inkomstenstroom heeft: we brengen partners geen omzetfee in rekening als zij hun steentje bijdragen aan de economie, en de partners betalen niet voor het gebruik van de USM-toolkit van de Stichting.

  • bedrijven: € 500/jaar voor de eerste accreditatie, plus € 250/jaar voor elke volgende accreditatie
  • zzp's: 200 €/jaar voor de eerste accreditatie, plus 100 €/jaar voor elke volgende accreditatie

Heb je belangstelling om je dienstverlening met USM te versterken, vraag dan hieronder een accreditatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.