Klik voor een grotere weergave

Stichting SURVUZ beheert de specificatie van USM, richt zich op kwaliteitsbewaking, en ziet toe op deskundige ondersteuning van de praktijk.

De Stichting borgt die kwaliteit door het accrediteren van USM-partners die de toepassing van de USM-methode ondersteunen, door het certificeren van de USM-professionals die het werk uitvoeren, en door het certificeren van de USM-producten waar deze partners en professionals mee werken. Alle geaccrediteerde partners hebben een zetel in de USM Management Groep, die USM beheert.

Gebruikersorganisaties

Wij ondersteunen gebruikersorganisaties die USM willen omarmen en inzetten in hun eigen praktijk. Wij bieden gratis USM-middelen aan op één voorwaarde: dat je bereid bent je ervaringen en lessen te delen met andere USM-gebruikers. USM is een community-product. Grote gebruikersorganisaties met een interne USM-coach worden USM Associate om toegang te krijgen tot alle hulpmiddelen.

Vraag hier als gebruikersorganisatie toegang aan »

Leveranciers

De economie vereist ook professionele leveranciers van tal van voorzieningen, waaronder coaching, training, tools, audits. We onderscheiden hierbij Invoeringspartners, Opleidingspartners en Productpartners. We ondersteunen deze leveranciers onder de voorwaarde dat ze werken met gecertificeerde professionals. Heb je belangstelling om je dienstverlening met USM te versterken, vraag dan hieronder je aansluiting bij Stichting SURVUZ aan.

Aansluiting bij Stichting SURVUZ »

USM Professionals

USM Professionals zijn gekwalificeerde specialisten die USM inzetten bij het leveren van hun diensten. Zij hebben de beschikking over USM-middelen die door Stichting SURVUZ beschikbaar worden gesteld, en ze hebben gedemonstreerd dat ze die middelen kunnen hanteren en dat ze daarbij USM aan anderen uit kunnen leggen. USM Professionals werken bij een USM-partner, of (als zzp) zijn USM-partner. We maken onderscheid naar USM-coaches, USM-trainers, en USM-productexperts en USM-toolauditors.

Meld je hier aan voor een USM Professional role »

Openbare onderwijsinstellingen

Wij ondersteunen universiteiten, hogescholen, ROC's en middelbare scholen met een gratis Online Leeromgeving die kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de instelling. De leeromgeving bevat flitscolleges, slide decks voor de colleges en voor de aanvullende readers, oefeningen, video's, proefexamens, sjablonen en tools. Alles in een aparte studenten- en een aparte docentenomgeving (met extra begeleiding).

Vraag hier een eigen leeromgeving aan »

Special Interest Groups (SIGs)

Professionals kunnen SIGs opzetten om over USM te discussiëren en kennis en ervaring uit te wisselen. Dit wordt ondersteund door de Stichting SURVUZ, bijvoorbeeld met de maandelijkse MeetUps voor USM Professionals, of via lokale groepen zoals de itSMF Finland Community of Interest.