Voor geregistreerde gebruikersorganisaties die de USM-invoering op eigen kracht willen doen stelt Stichting SURVUZ gratis hulpmiddelen beschikbaar.

Heb je USM goed bestudeerd en een weloverwogen beslissing genomen om de USM-methode te adopteren als de leidraad voor je managementsysteem?  Dan kun je gebruik maken van gecertificeerde USM-middelen: procesmodel, workflowtemplates, formulieren, schema’s, figuren, documenten, profielen, etc. Toegang is gratis, op basis van het uitgangspunt dat je organisatie bereid is haar ervaringen te delen met andere USM-gebruikers.

USM is een samenhangend, integraal en geïntegreerd systeem, en kan grote invloed hebben op de efficiëntie en duurzaamheid van je organisatie. Als je de expliciete keus maakt om USM te gebruiken als standaard managementsysteem, dan kan Stichting SURVUZ je daarbij helpen. Je kunt USM met die hulpmiddelen op eigen kracht toepassen of waar nodig gebruik maken van gecertificeerde professionals met nog veel meer hulpmiddelen.

Gebruikersorganisaties die een interne gecertificeerde USM-coach in dienst hebben, worden USM Associates, om toegang te krijgen tot de gratis professionele hulpmiddelen van hun coach.

USM-gebruikers vormen een community

Stichting SURVUZ maakt de gratis set ondersteunende middelen beschikbaar onder één voorwaarde: dat de organisatie bereid is haar ervaringen te delen met de andere gebruikers. Aan leren en verbeteren komt namelijk nooit een einde, en Stichting SURVUZ heeft maar één doel: de kennis en mogelijkheden van Servicemanagement te bevorderen. Stichting SURVUZ streeft hiermee naar een betere toepassing van servicemanagement-kennis in de praktijk, indachtig haar missie en bijbehorende doelen.

Klik voor een grotere afbeelding van de USM-kennismarktplaats

De USM-middelen voor gebruikers

De USM-middelen voor gebruikersorganisaties bevinden zich in een beheerde omgeving waar ze worden doorontwikkeld en waar SURVUZ nieuwe middelen toevoegt - na toetsing en certificering (zie de figuur van het USM-kennisplatform). Op die manier borgt SURVUZ de kwaliteit van de middelen en de aansluiting op de architectuur van de USM-methode.

Heb je voldoende over USM geleerd om te besluiten dat je de USM-kennis en -middelen wil gebruiken voor de verbetering van de dienstverlening in je eigen organisatie, registreer je dan hieronder als een USM-gebruikersorganisatie en ontvang toegang tot de USM-gebruikersmiddelen:

  • USM-hulpmiddelen worden gedeeld met organisaties die ervoor kiezen om USM als leiddaad te hanteren voor het inrichten van hun servicemanagementwerkzaamheden. Zorg er dus voor dat je eerst die keus maakt voordat je de USM-hulpmiddelen aanvraagt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.