In deze workshop van de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwenbeheer maak je kennis met een methodische aanpak van dienstverlening, waarmee je ketens en netwerken van samenwerkende diensten kunt afstemmen op een gezamenlijke prestatie die aansluit op de verwachtingen van de klant.

Deelnemers uit het vakgebied Facility Management maken kennis met de 20 richtlijnen voor een integraal en geïntegreerd servicemanagementsysteem. Zij leren daarmee hoe zij hun eigen serviceorganisatie structureel op een hoger plan kunnen brengen op basis van de methode Universeel Service Management (USM).

Wie kennis maakt met USM zal verbaasd zijn over de eenvoud waarmee de werkwijzen zijn aan te leren, en hoe je daar eenvoudig, snel en structureel verbeteringen mee kunt doorvoeren, zonder dure externe consultants of dure tools, gewoon op eigen kracht, met een eigen inzicht in het managen van de dienstverlening.

Meer informatie en inschrijven: ga naar de website van de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwenbeheer.

Na afloop van de workshops krijgen alle deelnemers een hand-out van de presentatie en een certificaat van deelname uitgereikt.