Op dinsdagmiddag 28 september 2021, van 15.00 tot 17.00 uur, delen Gemeente Utrechtse Heuvelrug en het samenwerkingsverband Dienst Dommelvallei in een online kennisuitwisselingsevent hun ervaringen met een duurzame aanpak bij de verbetering van de integrale gemeentelijke dienstverlening. [Hier aanmelden]

Voorafgaand aan deze bijeenkomst is er op donderdagmiddag 23 september, van 15:00-16:00 uur, gelegenheid om in een pre-event workshop alvast kennis te maken met de structuur en bouwstenen van USM (service/dienst, dienstverlener, processen/procedures/werkinstructies, tooling, rollen, eisen, etc.), toegepast op de gemeentelijke organisatie. [Hier aanmelden]

Een duurzame aanpak vergt een duurzaam managementsysteem

Om de dienstverlening van een gemeente ook bij extern opgelegde veranderingen onder controle te krijgen en om jaarlijks een helder control statement op te stellen, is een duurzaam managementsysteem nodig. Zo’n managementsysteem dient onafhankelijk te zijn van wijzigingen in wet- en regelgeving, zoals de nieuwe Omgevingswet. USM biedt hiervoor een simpele, betaalbare en effectieve oplossing: een methodisch raamwerk voor Universeel Service Management, toepasbaar op alle teams van de gemeente.

Kennisuitwisseling over dienstverlening

Stichting SURVUZ nodigt managers van dienstverlenende organisaties uit om deel te nemen aan een reeks events. Dit is het eerste in een serie van maandelijkse events, afwisselend voor gemeenten, voor zorginstellingen (waar dezelfde problematiek heerst), en (Engelstalig) een internationale bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden voor dit event is eenvoudig en gratis via bovenstaande links naar de website https://event.begrip.be, of via onderstaande QR-code.

Is deelname aan het event op 28 september voor u onmogelijk of wilt u nu meteen meer weten over de toepassing van USM in uw organisatie? Neem dan deel aan één van de maandelijkse gratis USM-flitstrainingen. Aarzel niet om een vervanger te sturen of direct contact te leggen met Stichting SURVUZ.