Stichting SURVUZ en Humanitas DMH organiseren een themamiddag, waarin je ontdekt hoe je USM kunt inzetten voor een betere integratie en samenwerking tussen de interne ondersteunende diensten van een zorginstelling. Dit probleem speelt zo vaak, dat een aantal betrokkenen besloten heeft daar onderling ervaringen en inzichten over uit te wisselen.

De bijeenkomst vindt plaats op 22 november 2019, van 13:00-17:00 uur, in de symposiumzaal van Humanitas DMH, Zaderstede 1, Nieuwegein.

Deelname aan de themamiddag is gratis voor medewerkers van zorginstellingen die betrokken zijn bij de interne organisatieverbetering.

Een korte introductie leert je hoe USM de basis vormt voor een efficiënte inrichting van die samenwerking. Daarna laten vier zorginstellingen zien hoe zij USM daarbij inzetten.

Het programma geeft alle ruimte om je eigen ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

<<update 15/11: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De laatste stoel in de zaal is bezet. Wilt u weten hoe de themamiddag is verlopen en welke lessen zijn gedeeld, neem dan contact op met Stichting SURVUZ.>>