Wil jij als zorgprofessional kennismaken met 'het nieuwe denken' van de USM-methode voor een duurzame verbetering van de dienstverlening? Wil je zien hoe je dat concreet in de praktijk vorm kunt geven? Kom dan op 20 juni 2023 naar de gratis kennisbijeenkomst in Nunspeet.

In de bijeenkomst staat de vraag centraal hoe je de zorgdienstverlening kunt vereenvoudigen en de samenwerking tussen & binnen zorgorganisaties kunt verbeteren met de USM-methode. Na een korte introductie van de USM-methode volgt de bespreking van een praktijkcase, en enkele inhoudelijke sessies waarin deelnemers kennis kunnen nemen van praktische hulpmiddelen voor de toepassing van USM.

De VZVZ (Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie) beheert diverse diensten in de vorm van afsprakenstelsels en bijbehorende voorzieningen (Koppeltaal, AORTA/Landelijk Schakelpunt, MedMij, Twiin, Mitz, LSP+, PROVES, Volgjezorg, ZORG-AB en ZORG-ID). De VZVZ maakt voor het beheer van Koppeltaal gebruik van de USM-methode, en onderzoekt de verdere toepassing van USM voor de overige dienstverlening. Marcel Schrauwen,  business architect voor GGZ en Koppeltaal legt in heldere bewoordingen uit hoe de VZVZ dat in praktijk brengt.

In break-outsessies gaan we in op vragen rond tooling, invoering, en kennisoverdracht/verandermanagement.

Vanwege de beperkte ruimte is deelname alleen mogelijk na inschrijving.

Naar het programma en inschrijving »