Een USM-partner zet voor USM-werkzaamheden - conform de aansluitingsovereenkomst - gecertificeerde USM-professionals in. Interne medewerkers van de partner vallen onder deze overeenkomst.

In het geval de partner niet over voldoende interne medewerkers beschikt, kan de partner een externe USM-professional inzetten.

  • Dat kan via een ad-hoc overeenkomst met een al erkende USM-professional, wat onder normaal zakelijk verkeer valt en is gedekt door de aansluitingsovereenkomsten van beide betrokkenen.
  • Het kan echter ook via een overeenkomst met een associate USM-professional. Zo'n associate USM-professional valt onder de verantwoordelijkheid van de USM-partner, en de USM-partner is aansprakelijk is voor de naleving van de aansluitingsovereenkomst van die partner. De USM-partner dient dus ook zelf de daarvoor noodzakelijke overeenkomsten met de betrokken associate vast te leggen. De afspraken tussen de associate en de USM-partner, bijvoorbeeld over de mate van exclusiviteit van de inzet van de associate, vallen onder het normale zakelijk verkeer.

Het persoonlijke profiel van de associate verwijst naar de geassocieerde partner en vice versa, zodat geïnteresseerde USM-gebruikers kunnen verifiëren dat ze met gecertificeerde specialisten en organisaties te maken hebben.

Meld hier de associate aan waarmee je een overeenkomst hebt gesloten.

Vertegenwoordiger van USM-partner(Vereist)
Hierbij bevestig ik dat de volgende USM-professional een associate-overeenkomst heeft getekend met Partner, en op de hoogte is van de relevante eisen uit de USM-aansluitingsovereenkomst.
NAAM van de associate(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ