Leren in een dynamische leeromgeving met USM MicroGames is een effectieve maar ook een leuke manier om de USM-kennis spelenderwijs onder de knie te krijgen.

De USM MicroGames van Mproof kunnen worden ingezet ter ondersteuning van de invoering van USM bij een gebruikersorganisatie, maar ook ter ondersteuning van bedrijfstrainingen of in het openbaar onderwijs.

De MicroGames voor USM bieden de mogelijkheid om USM-kennis stap-voor-stap in eigen tempo te oefenen.

Leren in een dynamische leeromgeving met microgames is een effectieve maar ook een leuke manier om die kennis spelenderwijs onder de knie te krijgen.

Medewerkers of studenten kunnen in behapbare brokken met de USM MicroGames aan de slag, bijvoorbeeld in een tempo van 15 minuten per dag. Sneller kan vanzelfsprekend ook. De beheeromgeving van de USM MicroGames stelt de organisatie daarbij in staat om het leertempo van alle medewerkers of studenten te volgen.

De USM MicroGames worden geleverd door Mproof.

De USM MicroGames kunnen worden ingezet ter ondersteuning van de invoering van USM bij een gebruikersorganisatie, maar ook ter ondersteuning van bedrijfstrainingen of in het openbaar onderwijs.