Iedereen die geïnteresseerd is in USM kan deelnemen aan het Nederlandstalige USM Open Forum in Google Chat. Vraag wat je wilt, bespreek ervaringen, wissel ideeën uit, start een initiatief, neem contact op met andere geïnteresseerden. Standaard gedragsregels zijn van toepassing. Het USM Google Chat Open Forum wordt beheerd door Stichting SURVUZ. Klik op de taalwisselaar of hier om deel te nemen aan het Engelstalige forum.

Vraag hieronder toegang aan en ontvang een uitnodiging voor de Chat-ruimte. Je hebt alleen een e-mailadres nodig dat verbonden is met Google services. Dit is bij voorkeur je zakelijk e-mailadres dat is ingesteld als een Google account (zie de Google instructiepagina). Als je de Chat-app dan downloadt op je desktop/laptop en/of op je telefoon, dan heb je een praktische toegang tot het forum.

Als alternatief kun je ook een privé Google-account (Gmail) gebruiken of je zakelijk e-mailadres als alternatief e-mailadres toevoegen aan je bestaande Google-account (zie de Google-instructiepagina), maar let dan wel op berichten die via dat kanaal worden gestuurd.

Download de Google Chat app op je desktop, laptop, of smartphone, voor optimaal gebruik van de chatruimtes.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.