De missie van de Stichting SURVUZ is "het verbeteren van de dienstverlening", en de strategie die daarbij hoort is "het ontwikkelen en verspreiden van kennis over Service Management". Wat is dan een betere investering dan een bijdrage aan ons onderwijs?

Na drie jaar ervaring in Nederland heeft Stichting SURVUZ haar online Service Management Leeromgeving nu ook in andere landen, in het Engels, beschikbaar gesteld voor hoger openbaar onderwijs.

In Nederland ondersteunen we nu zo'n 400-500 studenten per jaar, die leren begrijpen hoe een Service Management Architectuur kan worden gebruikt om een Service Management Systeem te creëren om de dienstverlening onder controle te krijgen. In dit curriculum leren de studenten hoe een eenvoudig managementsysteem kan worden gestructureerd en toegepast op verschillende situaties, waardoor een Enterprise Service Management strategie mogelijk wordt. Studenten met deze component in hun onderwijsprogramma ervaren meer samenhang in hun curriculum, en zijn beter voorbereid op hun toekomstige rol als managemer.

Stichting SURVUZ stelt deze leeromgeving gratis beschikbaar, voor alle universiteiten en business schools die hun onderwijsniveau in Service Management willen verbeteren met het nieuwe gedachtegoed van de USM-methode.

Docenten en curriculumbeheerders van universiteiten en business schools kunnen meer informatie over de leeromgeving vinden op de USM Portal.