Op zondag 25 september vindt de eerste informele USM-wandeling plaats, in de bossen van Nunspeet.
Na een (half) uurtje bijpraten over de laatste USM-ontwikkelingen in binnen- en buitenland wandelen we de bossen achter Villa Vennendal in.

Doel van de bijeenkomst: kennismaken met andere USM-gebruikers, professionals en -partners, bijpraten, uitwisselen van ervaringen, plannen maken voor nieuwe acties, en wat je daar verder maar aan toe wil voegen.

Deelnemers:

Deelnemers komen bijeen in Villa Vennendal dat direct aan het spoor bij station Nunspeet ligt en dus uitstekend te bereiken is met het openbaar vervoer (de trein rijdt 2x/uur).
Op maandag 26 t/m woensdag 28 september vindt in Villa Vennendal de eerste USM Professional training plaats. Deelnemers uit Nederland, België, Duitsland, Turkije, Koeweit en India zullen op die zondag al aanwezig zijn en doen mee aan deze wandeling.

Programma:
13:30-14:00 uur Korte presentatie (in het Nederlands) over de laatste USM-ontwikkelingen, met gelegenheid om informatie uit te wisselen (voor de buitenlandse gasten een samenvatting in het Engels)
14:00-16:00 uur Wandelen in de bossen van Nunspeet
16:00-16:30 uur Borrel in Villa Vennendal

Voor koffie, thee en andere consumpties wordt gezorgd.
Zorg voor passende kleding en schoeisel en hou het weerbericht in de gaten...

Gebruik je USM wél voor de verbetering van je dienstverlening maar ben je nog geen geregistreerde gebruiker van USM en wil je toch graag meewandelen en je licht verder opsteken over USM? Registreer je dan eerst hier als USM-gebruiker en meld je daarna aan voor de wandeling.