In augustus 2022 is het USM-certificaat toegekend aan 4me. Niet alleen bleek 4me in de audit 100% compatibel met de USM-eisen voor een moderne ESM-tool, maar ook bleek de architectuur van 4me perfect aan te sluiten bij USM's concept van de gestandaardiseerde schakel voor eindeloze dienstverleningsnetwerken van teams, organisaties en ecosystemen. Op die manier onderbouwt 4me een ESM-strategie die gebaseerd is op de concepten van de USM-methode, en is 4me in staat om elke combinatie van best practices uit populaire frameworks zoals ITIL, COBIT, FiTSM of IT4IT toe te passen.

Stichting SURVUZ werkt samen met leveranciers van Enterprise Service Management tools die hun product willen optimaliseren door het af te stemmen op de eisen aan moderne servicemanagementsystemen. De Stichting audit deze tools tegen de eisen van de USM-methode, waarmee een geïntegreerde ESM-strategie mogelijk is voor alle organisaties van elke omvang en in elke branche. De tools die deze USM-audit volledig doorstaan, worden vermeld op de USM-website en onder de aandacht gebracht van het groeiende aantal geregistreerde USM-gebruikers.

Met dit certificaat erbij kunnen USM-gebruikers nu kiezen uit drie aantoonbaar compatibele producten om USM te ondersteunen: Clientele, OTRS, en 4me.

Lees het persbericht van 4me >>