tussom is geaudit tegen de eisen van een Enterprise Service Management tool, zoals gespecificeerd in de USM-methode, en is met vlag en wimpel geslaagd. Het slagen voor 100% betekent dat organisaties die USM gebruiken voor de specificatie van hun managementsysteem, nu ook tussom kunnen gebruiken als een gekwalificeerd product.

tussom is een product van eStomi, één van de geaccrediteerde USM Productpartners. eStomi was al een gecertificeerde USM-invoeringspartner. Met de certificering van tussom als een USM-gecertificeerd product is eStomi nog beter in staat haar USM-klanten te bedienen met een tool die de toets tegen de USM-eisen heeft doorstaan.

Chetan Nagaonkar, Founder/Managing Director van eStomi: "Getting tussom assessed for compliance was a great exercise. The tool is assessed for:

  1. Data and Registrations that comprise of service agreements, service catalog, relationships with a service and MIC, workflows, templates etc.
  2. Daily use that caters to issues, assigning tasks, exploring knowledge base etc.
  3. Reports & Views covering dashboards, progress monitoring and various reports
  4. USE CASES to ensure that tussom is able to manage different scenarios as a part of Enterprise Service Management

The SURVUZ Foundation has set a good bar for assessment, and I am happy that tussom has complied 100% to meet USM requirements."

Stichting SURVUZ werkt samen met leveranciers van ESM-tools die hun product willen optimaliseren door het af te stemmen op de eisen aan moderne servicemanagementsystemen. De Stichting audit deze tools tegen de eisen van de USM-methode, waarmee een geïntegreerde ESM-strategie mogelijk is voor alle organisaties van elke omvang en in elke branche. De tools die deze USM-audit volledig doorstaan, worden vermeld op de USM-website en onder de aandacht gebracht van het groeiende aantal geregistreerde USM-gebruikers.

Jan van Bon, voorzitter van Stichting SURVUZ: "We zijn blij met de certificering van tussom als een USM-compatibele tool. eStomi Technologies was al een gewaardeerde partner in de USM-community en met deze uitbreiding heeft ze haar toegevoegde waarde nog verder uitgebreid."

Met dit certificaat erbij kunnen USM-gebruikers nu kiezen uit vier aantoonbaar compatibele producten om USM te ondersteunen: Clientele, OTRS, 4me en tussom.

Voor meer informatie over tussom en eStomi Technologies' USM-ooplossingen verwijzen we u graag naar www.estomi.com/usm.