Dank voor je interesse in USM. Je ontvangt nu een e-mail met de link naar de download(s). Check je spambox als je die e-mail niet binnen enkele minuten aantreft. Als een tikfout hebt gemaakt, vraag de download dan nóg een keer aan.

Houd s.v.p. een open blik bij het lezen van USM e-books: het is niet de gebruikelijke stof. USM gaat niet over technologie-architectuur maar over management-architectuur (de blinde vlek van populaire frameworks zoals ITIL). Met USM leer je ook de termen proces en service op een andere manier te gebruiken - want dat zijn de meest misbruikte termen in IT(IL). Het e-book laat zien hoe het nieuwe denken van USM helpt om de complexiteit van moderne serviceorganisaties te verminderen met een op principes gebaseerde methode, zodat je los komt van het oude denken en de hoge kosten van best practice frameworks. De gestandaardiseerde workflowbenadering van USM is de laatste stap in de evolutie van servicemanagementsystemen. USM leent zich bij uitstek voor ketenmanagement op een lean en agile manier, thema’s die je denk ik wel aanspreken.

Wil je een online introductie bijwonen?
Deelname aan een gratis online workshop USM is een gemakkelijke manier om te bepalen of USM waardevol is voor de manier waarop je je dienstverlening inricht. Met de workshop krijg je een overzicht over USM en inzicht in de manier waarop je USM in de praktijk kunt gebruiken voor het structureel verbeteren van de organisatie, de werkwijzen en de tooling van een dienstverlener – ongeacht dat nou om de overheid, de zorg, het onderwijs, de IT, gebouwenbeheer, HRM, Financiën of een ander taakgebied of combinatie van taakgebieden gaat.

Veel succes met het vereenvoudigen van de inrichting en werkwijzen van je organisatie!