Stichting SURVUZ faciliteert onderwijsinstellingen bij het upgraden van hun curriculum naar moderne servicemanagement-inzichten. Dat doet SURVUZ zowel voor mbo- als voor hbo- en academische instellingen, en zowel voor ICT-opleidingen als voor andere facilitaire opleidingen.

Voor iedere onderwijsomgeving komen de volgende zaken beschikbaar:

  1. een hands-on training voor docenten die verantwoordelijk worden voor de opleidingscomponent 'servicemanagement-strategie'.
  2. een korte inzicht-training voor docenten die zich bezig houden met toegepaste vakgebieden (denk aan ICT-vakken zoals software engineering, infrastructuur design, IoT, security en gaming, of aan FM-vakken zoals hospitality, gebouwbeheer, contractmanagement).
    Met deze sessies zijn deze docenten in staat hun eigen vakgebied te positioneren in de context van een servicemanagement-strategie.
  3. een lesboek op het niveau van de opleiding
  4. een set leermiddelen op het niveau van de opleiding (spellen, slides, oefeningen, opdrachten)
  5. een examen voor aansluiting op de markt (studententarief)

Stichting SURVUZ faciliteert de ontwikkeling van deze middelen. Op NIOC 2018 is de aanpak gepresenteerd. Op 25 mei was de kick-off voor de betrokken hogescholen.

Is jouw onderwijsinstelling nog niet aangesloten bij één van de ontwikkelteams, of wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, geef je dan op via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de informatie over de werkgroepen en over de vorderingen.