De Stichting SURVUZ beheert de USM-methode. SURVUZ beheert de specificatie van USM, accrediteert leveranciers die met de USM-methode willen werken, en certificeert USM-producten én USM-experts. Geaccrediteerde USM-partners ondersteunen de toepassing van de USM-methode met gecertificeerde experts. Vóórdat een leverancier toegang krijgt tot de USM-middelen moet die leverancier eerst bewijzen de kennis en kunde aan boord te hebben, en de denkwijze van USM te begrijpen en te onderschrijven. Stichting SURVUZ ziet daarmee toe op gekwalificeerde dienstverleners die in staat zijn snel, effectief en goedkoop organisatieverbeterprojecten te ondersteunen met USM-kennis en USM-producten.

Klik voor een grotere weergave

Stichting SURVUZ onderkent drie partnertypes:

  • USM-invoeringspartners begeleiden de deskundige toepassing van USM door interne medewerkers van USM-gebruikers, en zetten daarbij uitsluitend gecertificeerde USM-experts in.
  • USM-opleidingspartners verzorgen en toetsen de kennisoverdracht t.a.v. USM, en zetten daarbij uitsluitend gecertificeerde USM-trainers in.
  • USM-productpartners ontwikkelen nieuwe USM-producten of ze maken hun bestaande producten geschikt voor toepassing in USM.
    USM-examenpartners en -uitgevers zijn productpartners: zij beheren de USM-examens en -publicaties.

Voor alle partners geldt dat zij hun klant zo snel mogelijk in staat willen stellen de USM-werkwijze en -producten zelfstandig toe te passen en te beheren.

Gecertificeerde USM-experts kunnen de volgende rol(len) hebben:

Nieuwe partners kunnen zich hier aanmelden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in: English